Mina vänner  About  Min Kalender Om Bloggen Outfits Mina vänner  About  Min Kalender Om Bloggen Outfits Mina vänner  About  Min Kalender Om Bloggen Outfits Mina vänner  About  Min Kalender

Kryssning!

Hej igen allihopa, nu var det ett tag sedan jag skrev och det är för att jag har varit på kryssning! Hur kul som helst! Var där med Camilla, Malin, Martin, Jossan, Carina, Sussie och sussies syrra. Det var asbra drag! :) Får se om det kommer upp lite bilder från det sen :) Har inte fått dom än. Nu ska jag börja uppdatera igen under lovet, men imorn ska jag jobba :)

Checka in jackan och inspireras!

Är den inte hur snygg som helst? Då menar jag Leighton Meesters jacka, inte den andra. Klockren färg och form! Skulle inte tacka nej till en sådan. ps kan väl läggas till att hela hennes outfit för övrigt är jäklarns snygg.

image33
Posh24

Stilrent Hilary

Jag gillar den här outfiten Hilary Duff har. Jag är av någon anledning allergisk mot randiga kläder, men här tycker jag faktistk att det är snyggt.
image32
Posh24


Något jag däremot itne riktigt har hajjat är den här grejen som kändisar kör med, ca tre-fyra saker lösa i handen. Det är oftast mobil, plånbok och bilnyckel, men kan även vara en vattenflaska eller ett par solbrillor. Hilary har ju en väska här, varför stoppar hon inte ner det? :p

Nu blir jag mörkrädd

Idag har jag haft fullt upp, och en av grejerna är att jag har varit i stallet på ett usek-möte. När jag sedan var klar med mötet blev jag kvar i stallet en stund i entrén och snackade med lite folk.

Det som skrämde mig i stallet var att jag hörde några av tjejerna i stallet snacka. Jag vet personligen att dess barn är 12 år. Det som förvånar mig är atten av tjejerna säger: "..och då sa han att han skulle ta mig framifrån". I chock som jag är hör jag inte resten, men sedan säger en annan tjej "jaa, men det är ju skillnad på framifrån och bakifrån". Frågan är nu, pratar dessa tjejer om det jag tror att dom gör? Och varför i *** gör dom det isåfall? Det ska väl inte dom ha någon aning om? Dom är 12 år! Man har precis fått mens då ju!

Det här skrämmer mig rejält. Hur sjukt blir samhället? Måste man hålla på med sådant när man är så pass liten? Man har ju hela livet på sig!

Hemhjälp wanted

Jag städar nu mitt rum, och det kan nog vara bland det tråkigaste jag vet. Fy för städning. Jag önskar att jag hade en hemhjälp som städade mitt rum. I framtiden ska jag nog satsa på att bli framgångsrik och sen skaffa hemhjälp. Perfekt! Nåja, lite kul har jag eftersom jag har musiken på mycket hög volym och dansar och sjunger med :) Det som spelas mest just nu är FLO Rida feat T-pain - Low, har fått någon konstig fästelse för den :p Kul iaf :)

Har för övrigt fixat med mina naglar idag, så dom ser iallafall lite bättre ut nu. Det är inte helt klart dock, har lite nagellack utanför som ska bort, men nu får ett smakprov iallafall :D


Snyggt linne

Jag måste säga att vi har ett jäkligt snyggt linne här. Stilrent och tufft på samma gång. Skulle inte sitta helt fel, och dessutom till ett bra pris. Kika in laredoute.
image29

En slitstark klädsel.

Så heter det väl? Tåliga kläder.. Aja, ni fattar grejen, jag ska till stallet idag så detta blir min stalloutfit :p Ska nämligen hålla lektion för skolgrejs, idrott och hälsa B. Jag och Camilla ska åka med hela klassen till stallet och ha lektion för dom där. Kommer bli oerhört kul att se framför allt hockeykillarna rida :p

   

T-shirt: Gina Tricot
Gammal Tjocktröja: BikBok
Jeans: Blend

Fancy Fancy för stallet ;) MEn jag HATAR ridbyxor, känner mig som en sparris i det :)

Bland kartonger och skräp..

.. så visar jag upp min klädstil idag. Har ju mått riktigt risigt hela dagen idag, legat i soffan och varit onåbar nästan, men, så hade jag ju ett styrelsemöte jag skulle gå på ikväll så det var bara att pallra sig upp. Så det blev inte mjukisbyxor hela dagen, så här kommer resultatet av mitt försök till att fräscha upp en sjukling.

 

Stickad omlott tröja: H&M
Jeans: Vila

I'm sorry för the kartongs. :p Har kartonger och skräp över hela golvet idag, så jaa, det blev som det blev :)

Odjuret är nybadat

Jajjemänsan, här är han, i duschen. Han har en konstig ovana att trycka in huvudet i hörnet på duschen och sedan ligga där och njuta. Men erkänn, visst är han söt? :)
image22

Snö! Vad tusan!?

Godmorgon, eller.. lunch.. Jag har ändå varit vaken ett tag :) Men iallafall, när jag vaknade fick jag ju en liten chock. Jag tittade ut genom vardagsrumsfönstret och det här är vad jag ser. Massa snö! Oj jäklars vad mycket det var. Nog för att det snöade lite igår, eller mycket, men de smälte ju! Jag vill inte ha snö nu, det är ju snart April!

Vad tycker ni? Kul med snö?

Seriously

Okej, som rubriken säger: Seriously, jag måste färga håret. Checka min utväxt! Jag som hade tänkt att jag skulle spara ut för att ta det lite lugnt med håret och låta det vila, men nu känner jag att det inte går alls. Jag måste färga åtminstone utväxten.

By the way, bilden ser rätt gross ut.

My look today

Idag har jag mått lite dåligt, började efter lunch med en rejäl huvudvärk och sen började jag frysa, så jag har inte riktigt varit på topp idag. Men nu tog jag mig orken att fixa outfitbilder :) Dock ser jag lika sliten ut som jag känner mig, men nåja.

 

Stickad tröja: Gina Tricot
Tights: Gina Tricot
Stövlar: Din Sko

Lite små enkla smycken till detta, inget utmärkande, bara en helt vanlig outfit :)

Mobilbloggar

DSC-0024.jpg

Mobilbloggar från lektionen nu.. Har oerhört spännande kemi. Som ni ser. Jag fattar inte mycket. Hoppas ni har roligare.

Solning goes wrong

Idag åkte jag och Zack och solade solarium en liten stund, finns ju ett jättenära där jag bor nu. Jag kan ju säga såhär; deras rör var en aning starkare än vad det är i det solariet jag brukade sola i, jag är illröd på hela baksidan av kroppen. Inte bra. Känns lite jobbigt eftersom det sägs varfa farligt att bli röd i solarier.. Jag funderar på att lägga upp en bild på det röda, men vet inte om jag vågar :p Hoppas det lägger sig snart :p Ser ut som den där apoteksreklamen om ni kommer ihåg?

Brukar ni sola i solarium?

Snygg vårjacka!

image16





Checka in den här vårjackan! Riktigt tuff ser den ut att vara tycker jag. Skulle vilja ha en sån, men den känns inte riktigt värd två och ett halft tusen. Eller vad tycker ni?








.

Melodifestivalen slut

image13Jaha, då var de klart då. Perelli vann, vilken skräll! inte. Kul för henne, men jag tycker de var tråkigt. Tyckte ju som sagt att Bengtzing skulle vunnit, och jag tycker att det är konstigt att hon inte fick några röster av folket... Hmm.. Nåja.

Vad tyckte ni? Vann rätt låt?

Melodifestivalen

image12

Ja, nu sitter jag, Zack och mamma och pappa och tittar på Melodifestivalen. Det är ju trots allt lite tradition. Här kommer lite vad jag tycker om de olika bidragen:

Charlotte Perelli:
Bra låt, kan nog gå långt och mig gör det ingenting alls om hon vinner och blir vårt bidrag. Däremot gillar jag inte hennes tuttar som hoppar upp och ner när hon andas :p Haha. Annars är klädseln fin :)

Sibel:
Låten är riktigt fin tycker jag, men kanske inget som vi bör skicka till eurovision, eftersom att det är en så lugn låt, jag tror mer på låtar med drag i. Klädseln passar låten, men inte i schlager..

Rongedal:
A big NO NO! Jag menar, allvarligt. Killarna är bra på att sjunga och har talang och allt sånt där, men kom igen, två flintiskillar osm ser exakt likadana ut, som hoppar runt i röda kostymer och sjunger falsett. Vinnande koncept? Nej.

Linda Bengtzing:
Riktigt bra låt tycker jag. Synd bara att hon sjunger på svenska. Den här är nog min favorit tycker jag. Bengtzing är dessutom väldigt fräsch, och jag gillar hennes smile och henes kläder är grymt coola.

Christer Sjögren:
Allvarligt, om den här vinner skäms jag för svenska folket. Hej smörning! Fy tusan.

Amy Diamond:
16? Jag trodde hon var 13. Förlåt Amy. Men jag tycker hon är duktig på sin grej, men det passar inte här. Skulle kunna vinna eurovision för att hon ser ut som tretton år. Men nej. Däremot gillar jag bakdansarnas kläder. Amys får henne att se ännu kortare och mindre ut.

Sanna Nielsen:
Duktig tjej och väldigt fin låt, men som sagt, ballader är inte grejen för schlager Klädseln var inte så jättefin, lite för vanlig. Passar inte riktigt låten.

Nordman:
Jag gillar faktiskt Nordman, sitter i från barndomen. Väldigt kul att se att han kommit tillbaka, hoppas han håller sig uppe nu. Däremot vet jag inte om jag tycker att vi ska skicka ner honom, för han ser trots allt lite läskig ut.

Frida:
Härlig låt, skulle kunna vara en sån där riktig sommarplåga, Däremot är den på svenska, stor nackdel, och dessutom på skånska, det går inte i eurovision. Klädseln är bara väldigt... finner inga ord.

BWO:
Låter precis som alla andra BWOs låtar. Rätt härlig låt, men ingen vidare hit. Klädseln.. Behöver jag ens säga något? Alexander Bard gör en skräll och sätter på sig långbyxor, men då kontrar han med att ha en triangel på överkroppen.. Suck.

Jag håller på Bengtzing, fast skulle inte banga på att skicka Björn Gustavsson istället :P

Vad tycker ni om årets finallåtar? Vilken ska vinna?

Morsning korsning!

Nu har jag och Zack vaknat och gått upp och gjort oss iordning. Sov till typ halv elva, skööönt! Har faktiskt hunnit duscha Flip också, så nu rejsar han runt i mitt rum :) Haha!

Har suttit och kikat lite på vårjackor på olika hemsidor också, och jag kan inte hjälpa det, men den allra snyggaste jag hittar är fortfarande den här:
image11

Dock vill jag ha den i svart, men den är ju bara för tuff! Kommer från LaRedoute.

Nu ska vi snart åka iväg och ta hand om Marion, hästen jag red i ca tre år :)

The party is over

Nu är jag hemma igen! Har ju som sagt varit och hållit i ett ungdomsdisco. Det blev jättebra faktiskt :) Alla frågade om vi kunde ha disco snart igen och så. Tilläggas måste att vi hade köpt fem kilo godis till denna lilla stund! Helt otroligt. Om allt gick åt? Nää. Vart det överblivna tog vägen? Jag gick ju inte hem själv kan jag ju säga...

Bjuder på en mycket stilig bild också, I am working it.. Limbo, och jag vann dessvärre inte.

Och så får ni ju dessutom en liiiiten kik på min disco outfit, som var såååååå party, inte.

Bra bloggar..

Just för tillfället har jag suttit och kikat runt lite på olika bloggar, och letar efter någon som man kan börja läsa, men jag hittar ingen som jag direkt fastnar för.. Någon som har några tips? Vad läser ni för bloggar? Vilka tycker ni är bra?

Nu ska jag snart ta och kila iväg, jag ska ju då hålla i ett ungdomsdisco ikväll, så jag ska åka och köpa lite godis och grejer, och sen förbereda för discot.

Utstyrsel idag

Här kommer lite pics på min stil idag. Känner mig inte sådär överdrivet fräsch, men det får duga ;)

  

Jeans: Gina Tricot
Stickad tröja: Gina Tricot
Skärp: H&M

Till detta hade jag dock inte dessa uuuurtjuuuusiga strumpor(not) som jag har på bilderna :p Utan jag hade ett par svarta ballerinaskor :)

Godmorgon!

Uppe med tuppen är jag, eller inte. Är alldeles jätteförsenad, så jag måste ta och skynda mig. Slänger in dagens outfit lite senare idag, typ när jag kommer hem från skolan för nu måste jag åka dit. Have a nice day allesammans :)

Träningskläder wanted

Jag har en sån himla lust att införskaffa mig ett snyggt träningsset, nu inför våren. image5Jag tror faktiskt att jag ska ta och börja träna lite grann nu, känner mig ju så mycket friskare när jag tränar. Man blir pigg och fräsch liksom. Och för att få lite inspiration till att träna så skadar det ju inte att vara lite snygg samtidigt :) Jag kikade lite på H&Ms outlet sida och hittade denna. Grymt snyggt tycker jag :)

 Jag har iallafall precis kommit hem, har varit och umgåtts lite med Olle och hans kompis Johan. Men nu är jag så trött så jag tror att jag ska gå och lägga mig :) School tomorrow you know ;)

Goodnight!


Fräscha pumps!

Nu har jag länge spanat in dessa urhärliga pumps från Wedins. Varenda gång de senaste veckorna som jag har varit nere på stan har jag kikat in på Wedins för att sukta efter dessa pumps. Helt vanliga, stilrena pumps. Klockrena. Skulle sitta bra.

image4

Känns en smula tomt i bloggen här

Så jag tycker att vi lägger in lite bilder på min outfit för dagen. Ni får ursäkta bildkvalitén, men jag bjuder på dessa fula poser och inte alltför tillfixade mig, but hey, alla har sina dåliga dagar ;)

  



Dagen till ära:
Jeans: Replay
Linne: Gina Tricot
Till detta, lite silversmycken, ett par stövlar från Din Sko och en kofta från Gina.


Nyinstallerad kind of..

Nu alla som har väntat, börjar jag blogga igen. Nu har jag nämligen flyttat in i vårt nya hus och nääästan installerat mig i det. Att det står kartonger i hela mitt rum behöver vi kanske inte nämna :p Men så nu blir det bloggning framöver. Kommer som vanligt att skriva om precis vad jag vill ;) Hope you will enjoy.

RSS 2.0