Mina vänner  About  Min Kalender Om Bloggen Outfits Mina vänner  About  Min Kalender Om Bloggen Outfits Mina vänner  About  Min Kalender Om Bloggen Outfits Mina vänner  About  Min Kalender

För jag har tagit studenten, för jag har..

Japp, det har jag gjort! :) I torsdags! Det var såååå kul! Dagen började med champagnefrukost hemma hos mig, sen bar det iväg till kyrkan, skolan och så för att ha avslutning. Efter en hockeystämning i kyrkan och en sista lunch i matsalen så bar de iväg till torget för att vandra till Torekällberget där det var utspring. Efter det fick vi umgås med familj, släkt och vänner och sedan var det flakåk! Det var så himla kul! Sen var det mottagning hemma, och sen på kvällen, utgång! :)

HAr inte tid att skriva så utförligt för jag måste gå och lägga mig snart. Jag är nämligen på kurs på Strömsholm. Ridledarutbildningen. Det är tufft schema och jag ska upp klockan 6 imorn igen. Så nu måste jag snart sova :)


Studenten imorgon :)

Ja, som sagt, imorn tar jag studenten! Ska bli så himla kul! Jag längtar! Samtidigt som jag faktiskt inte längtar. Jag menar, sen kommer det ju vara gjort. Då har man de inte kvar.. Men men, det blir kul :D Nu köööör vi!

Sen vill jag säga att problemet jag skrev om har löst sig :) Och jag är så jäkla glad för det :) Känns så himla bra! :)

Ibland blir man less på sig själv.

Ja, som rubriken säger så blir man less på sig själv ibland. Just nu är jag less på mig själv. Eller egentligen är jag väl besviken. Jag har gjort ett stort misstag, och nu får jag ta konsekvenserna av det. Jag ängrar mig så sjukt mycket, och jag har verkligen aldrig känt så här som jag gör nu. Det känns hemskt. Så det jag vill säga till er alla är att tänk igenom varenda sak ni gör och säger. För det kan bli så himla fel. Believe me, I know that now... :'(


Hej allihopa!

Nu har även min blogg blivit flyttad, måste äga att jag tycker de gjort ett bra jobb med den nya looken för sidan man uppdaterar bloggen från :)

Om fyra dagar tar jag studenten nu! Jag har hittat klänningen, jag har hittat skor, jag har snaaart gjort klart alla mina skolarbeten, känns hur bra som helst!

Dock, så har jag dragit på mig någon sjukdomshistoria. Har varit sjuk igår och idag nu. Lagom kul eftersom studenten är så nära, vill ju vara frisk då! Antagligen är det för att man varit så stressad nu på slutet och att jag börjar slappna av nu. Men så är det, jag får helt enkelt kämpa för att må bättre. :)

RSS 2.0