Mina vänner  About  Min Kalender Om Bloggen Outfits Mina vänner  About  Min Kalender Om Bloggen Outfits Mina vänner  About  Min Kalender Om Bloggen Outfits Mina vänner  About  Min Kalender

Gosh jag är trött

Igår var en lång dag :p Började med skolan. Det var itne så tråkigt faktiskt, vi hade bara en lektion och en idrottslektion där vi spelade badminton. Det var skitkul, men jag var inte så bra :p

Efter skolan var jag med John, först åkte vi och köpte lite mat och satt och åt vid vattnet, sen åkte vi hem till mig och bytte mina vinterdäckk till sommardäck. Eller, John gjorde :p Jag var mest en assistent,som var rejält kass på sitt jobb :p Haha!

På kvällen var det studentskiva, Ragnhilds. Det var skitkul :)

Keep it up guys!

  Igår var det årsmöte för SRK, höll på grymt  länge, så jag var typ inte hemma överhuvudtaget igår :p Men men. Hur som helst så känns det bra inför det som händer med SRK nu. Jag tror de blir bra :)

Idag har jag vart i skolan. Lagom kul :p Hade iallafall ridning på morgonen, och det var jättekul iallafall :) Efter skolan så var jag med John. Vi satt mest och snackade på lite olika ställen och så. Åt lite också :p Det var trevligt. Tvättade bilen också, som ni ser :p Och.. Övade smidighet i bilen.. Och.. Fick viktigt samtal i bilen :p

Igår fick jag ett mail där det var en som frågade om jag ville stå modell för något nytt klädmärke.. Hm.. Fick ett telefonnummer jag skulle ringa, men jag vet inte. Det känns lite läskigt. Blir ju sådär varje gång, känns som "Varför skulle dom vilja ha mig?" Vad tycker ni? :p Jag vet iallafall inte än om jag ens ska ringa, men det kan ju inte skada..

Ännu en söt klänning, duger till studenten?

Tycker att den här klänningen var riktigt söt :) Kanske skulle kunna fungera som en studentklänning :) Vad tycks? :)

Ibland blir jag fundersam

Som rubriken säger; iblad blir jag fundersam.. Hur orkar personer lägga sig i saker som dom inte har en aning om? Tillexempel i ämnen de inte har alla fakta i, eller i händelser de inte ens vart med om. Jag förstår inte varför man ska tycka och tänka så mycket om saker man inte känner till. Och det jag förstår ännu mindre är varför man måste hitta på en massa ljug. Men nåja, så är det väl, vissa har väl inget bättre för sig.

Bilder från mösspåtagningen

Här kommer lite mysiga bilder från vår mösspåtagning i onsdags :)

   

Kommer nog fler bilder sen :) De är från Patricias kamera och jag har inte fått alla bilder än :)

Mösspåtagning

Nu får jag officiellt bära min studentmössa! :) Igår hade vi nämligen mösspåtagning. Värsta mysigt :)

Dagen började dock med igelstaloppet, vi skulle springa 7.5 kilometer. Hur jobbigt som helst :p Camillas och min konversation förklarar allt: "Jag har nog aldrig sprungit 7.5 kilometer" "Jag har nog inte sprungit alls".

Efter det loppet åkte vi hem till mig och gjorde oss lite fina. För sen var det nämligen fotografering med våra mössor. När det var klart åt vi lite lunch och sen skulle vi in i våra hemklassrum.

I klassrummen fick vi öva oss på Student-sången, och ingen kunde den överhuvutaget. Vi skulle även utse te människor till tre olika saker; "Klassens gaphals", "Klassens myrbyxa" och "Klassens brat". Seppo blev klassens brat, Isa blev klassens myrbyxa(han smiter ju alltid från lektionerna) och jag blev Klassens gaphals (kul). Sen skulle vi ha IgelGalan.

På den här Igelgalan fick de som blivit utvalda till de här grejerna göra någonting, en tävling. Alla klasser hade ju utsett tre stycken. Klassens brat fick tävla i bonde-tävling, att kasta hästskor unt pinnar. Klassens myrbyxa fick vara i en danstävling, och klasses gaphals(jag) fick sjunga kareoke. KUL! Jag skulel iallafall få välja låt, tack ohc lov tänkte jag. Ja tjena. När låtarna kom upp kände jag inte igen en enda, och då valde dom en låt åt mig bara. Hade aldrig hört låten så ni kan ju tänka hur bra det gick. Som tur var fick jag hjälp av Nathalie att sjunga :p

Efter galan var det dags att sätta på sig mössorna, så vi gick till skolans amfiteater, och där höll rektorn tal och vi fick höra en asbra dikt. Sen sjöng vi studentlåten och satte på oss mössorna :)

På kvällen sen var vi alla ute på krogen och dansade hela natten :) Det var jättejättekul! :) Förmodligen lägger jag upp lite bilder från dagen senare :)


RSS 2.0