Mina vänner  About  Min Kalender Om Bloggen Outfits Mina vänner  About  Min Kalender Om Bloggen Outfits Mina vänner  About  Min Kalender Om Bloggen Outfits Mina vänner  About  Min Kalender

Lösenordsskyddat inlägg


Det här inlägget är lösenordsskyddat
vilket betyder att du enbart kan läsa det här inlägget om du har fått ett lösenord utav mig. Att inlägget är lösenordsskyddat är för att jag själv anser att allt innehåll inte är för vem som helst då det är lite mer privat än andra inlägg. De inlägg som är lösenordsskyddade handlar bland annat om privata delar av mitt liv, och även sådant jag inte vill skriva ut i bloggen bara sådär, som tillexempel priser och inköpsställen för de saker jag visar upp på bloggen.

Vill Du få tillgång till detta inlägg och många liknande är det enda du behöver göra att skicka ett mail till [email protected] där du skriver ditt namn och din ålder. Du får då lösenordet till din mail och får även ett nytt mail varje gång lösenordet byts ut. Det är även viktigt att ud inte lämnar ut lösenordet till någon annan då jag kommer att ta bort dig från listan.

Klicka här för att komma till inlägget.

Studentpresenter

Nu kom jag att tänka på att jag aldrig berättade vad jag fick i studentpresent! Så jag tänkte göra det nu :) Jag fick faktiskt väldigt mycket presenter och det var mest smycken och pengar, vilket jag hade önskat mig :) Jag fick också en fin skjorta från Boomerang, ett gosedjur och ett presentkort.

Vill ni se bilder på allt finns det här.

Outfit of the day - Extended version

Läs mer om outfiten här

Outfit of the day

Här kommer lite bilder på min trista outfit. Livade dock upp den något med mitt halsband där :p
 

Hej allihopa!

Nu har jag kommit hem från jobbet och sådär. Skönt att sluta tidigt idag :) Nu ska jag packa för sen åker jag på semester :)

Jag ska åka ut med min familj i vår båt. Vi har en sån där bayliner 2855. 30 fots motorbåt, som vi sover i och sådär. Min familj kommer att vara ute ca 2 veckor, men jag kommer bara vara ute i tre dagar för jag ska jobba sen. Det ska bli jättemysigt at äntligen få några dagars riktig semester, ni får hålla tummarna för mig att det blir bra väder bara! :) Jag kommer blogga från båten ändå så det blir inget stilla här inte :)

Godnatt alla människor

Nu ska jag gå och lägga mig, börjar bli lite sent. Imorgon ska jag jobba så då måste man vara pigg :p Ska börja en timme tidigare för cheferna ville prata med mig. Får se vad som händer då, jag skriver om det imorgon. Tänk om dem säger något dåligt? Hoppas inte!

Hoppas ni alla har haft en underbar dag :) Godnatt sov gott :)

Nyshoppat - Extended version

Läs mer om priser och shoppingställe här


Outfit of the day - Extended version

Läs mer om priser och shoppingställe här


Nyshoppat

Här kommer bilder på några av de grejer jag nyligen shoppat.
Först ut har vi min t-shirt med öppen rygg.
 

Sen kommer min tuffa jacka:
 

Måste även tillägga att shortsen på de två sista bilderna är nya också, har dem som sov-shorts, hur sköna som helst :)
Och japp, jag vet att min matchning av kläder här är heeeelt kass :) Men de va för att man skulle se :p Haha

Outfit of the day

Här kommer dagens outfit. En väldigt tråkig måste jag säga själv, men ja, ska man jobba måste den vara praktisk också :p
 


Ber om ursäkt för bildkavliteten igen. Dom är suddiga och tagna genom en spegel. (Själv hatar jag när bilder är tagna genom spegeln)

Här kan ni se två av mina nyaste tröjor faktiskt. En vit kofta och en vit tröja med lite bar rygg :)

Goodmorning!

Nu ska jag åka till jobbet, så jag hinner inte skriva någonting! Updates med outfit och shoppingen igår kommer senare :) Have a nice day! :)

Lösnagelremoving

Sitter nu och håller på och tar bort lösnaglarna jag har haft. Jag hade ju aldrig haft lösnaglar innan så jag har ju heller aldrig tagit bort lösnaglar innan, och jag måste bara säga att det ser ju vidrigt ut! Titta på mina! :p


Jag tänkte på en sak..

När man får en komplimang av en person man inte känner överhuvudtaget, någon man möter på stan tillexempel, varför blir det lätt att man tänker dåliga tankar då? Jag tillexempel, tänker aldrig något bra om jag får en komplimang. Är det en kille som säger något tänker jag att han bara vill sätta på mig, är det en tjej som säger något tänker jag att hon är konstig. Både igår och idag när jag varit på stan har jag fått komplimanger. Två tjejer sa att jag hade fina ögon. Plikttroget säger jag tack men inombords tänker jag "vad fan är det där?" Sen började jag tänka att det är ju faktiskt inte så dem menar förmodligen. Dem vill väl bara vara snälla. Så idag skulle jag själv, personligen ta död på min egen skeptiska syn på komplimanger. Jag sa till en tjej att jag tyckte hon hade fint hår. Och hur reagerade hon? Hon tyckte nog att jag var konstig. Jaa.. Det är nog som de säger i andra länder, svenskarna är väldigt kalla till sitt sätt.

Shopping!

Idag har jag ju som sagt varit och shoppat. Var först i massa klädaffärer och så och köpte lite kläder och smycken, sen åkte jag till Ikea och köpte lite hyllor och lådor till mitt rum.

När jag hade shoppat klart åkte jag till min farmor och farfar och fikade för att fira farmor. Sen efter det åkte jag och plockade upp Jhon. Sen har jag och Jhon fixat med mina hyllor och det (Jhon har fixat och jag har pekat) Haha. Sen har vi ätit middag och så och nu ska vi inte göra så mycket mer idag. Imorgon ska jag jobba.

Här är lite bilder från när vi satte upp hyllorna.


 


Bilder på det jag köpte kommer senare :)

Brända hamburgare och stelt hår

Godmorgon/lunch/förmiddg/dag allihopa! Nu håller jag på och gör hamburgare, dem blir helt brända :p Men men, är man dålig på att laga mat och inte övar så får man skylla sig själv! Igår kväll var askul :) Men idag känner jag mig en smula seg och känner att jasg nog hade en smula hårspray i håret igår. Det är stelt som in i *** idag och jaa, jag måste verkligen duscha ur alla tovor för jag kommer inte kunna borsta håret. Jag har nämligen ont i håret.

Idag har jag tänkt att jag ska åka på en liten shoppingtripp, så vi får se hur det blir med det och om jag hittar någonting :)

G'night!

Nu är jag precis hemkommen från krogen, Mammsen och pappsen hämtade hem mig och min bil :) Tacktack! Det var askul ute ikväll :) Jag och Sofie hade verkligen jätteroligt, tycker om henne så mycket :) Vi träffade en del folk ute också :) Trevligt trevligt. Nu är jag trött och ska sova. Imorgon blir det förmodligen en liten shoppingtripp :) Jhon lovade att följa med så vi får hoppas på att han håller det ;)

G'night everybody! :)

Partytime

Yes det blir utgång ikväll. Ska nu till Sofie och förfesta lite :) Sen drar vi vidare till nåt uteställe. Hinner inte skriva mer för jag ska åka nu. Här kommer iallafall kvällens outfit, inte alls för rolig, men allt är i tvätten :O



Sämsta bilden de här årtusendet kan vi nog enas om iallafall :P

Shopping

Har ju varit och shoppat ganska mycket de senaste dagarna, så tänkte visa ett par skor jag köpte. När jag jobbar måste jag ju ha låga skor, det får inte låta om dem alls. Det är lite svårt eftersom att jag nästan bara äger skor med klack. Därför shoppar jag låga skor nu :D


By the way!

Kom på att ni ju faktiskt ser i förre inlägget hur kort hår jag har nu. I'm a little bit sad.. Jag älskade mitt långa hår, men jag var tvungen att klippa det, det var sjukt slitet. Nu är jag ändå rätt glad att jag faktiskt gjorde det för nu är allt slitet borta och jag har fått tillbaka mitt tjocka bra hår :)

Outfit of the day

Här kommer min outfit jag har idag. Lite mysoutfit sådär :) Har ju jobbat idag och då måste man ha något lite bekvämt på sig har jag märkt :p


Och jag ber om ursäkt för röran i bakgrunden (jag är sämst på det där med ordning) och jag veeet att jag ser svettig ut och att jag inte har smink och allt, but hey, i'm only human! ;)

Studenten - a bit late

Haha jag kom ju på att jag inte har lagt upp några bilder alls från när jag tog studenten (skäms på mig) så jag ska nog ta och göra det nu. Jag har jättemånga bilder från den så här kommer endast några stycken. Det blir ett långt inlägg nu dock.

Champagnefrukost hemma hos mig
 
Jag, Katta och Camilla - Killar från min klass
 
Hela min klass - Jag och Katta
 
Tobias, Jag och Christoffer - Katta, Jag och Camilla

Utanför kyrkan
 
Jag och min mentor Inge - Jag och min mentor Nina

Studentlunchen
 
Maten vi fick - Jag och Katta

På väg till utspringet
  
Jag och Camilla - Jag och Jhon
  
Katta & Camilla (observera Svec i mitten) - Jag och Björn

Efter utspringet
 
Jag med massa grejer - Rasmus, Jag och Kikko
  
Bäbis-jag - Bäbis-jag2
  
Bäbis-jag3 - Jag och mina bröder

Flaket
  
Klassen på flaket - Jag och Calle
  
Jag på flaket - Camilla och Jag
 
Jag och Micke - Jag hänger ut
 
Jag och barndomsvännen Markus - Inte helt onyktra och tyckte de var porriga
  
Seppo var pissnödig - Jag och Seppo
  
Jag och Markus - Jag på flaket
  
Jag och Johan - Tobias, Jag och Isa

Morfar kör mig hem i caben

E n   h e l t   un d e r b a r   o c h   o f ö r g l ö m l i g   d a g .   T i l l   a l l a   e r 
s o m   s k a   t a   s t u d e n t e n   n ä s t a   e l l e r   n ä s t n ä s t a   å r  e l l e r   s å ,
t a   v a r a   p å   d a g e n !   D e t   ä r   b l a n d   d e t   r o l i g a s t e   m a n   g ö r !

Ridledarkursen

Jag var ju på kurs i tre veckor för ett tag sedan som ni kanske vet. En ridledarkurs, man blir alltså ridledare efter den. Jag har ju lite nybörjarlektioner i ridning så nu skulle jag utbildas också :) Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder därifrån.

       


1: Jag och Norson, hästen jag hade. Jag får en puss som alltid när jag gick in till honom. 2: Stallet där Norson bodde 3: Jag och Norson innan dressyrprogramridning 4: Jag och Norson över ett hinder i terrängen 5: Jag och Norson dressyrar 6: När vi kommit hem, innan han får gå ut på bete 7: Norson blir jagad av alla andra 8: Norson och Utopia, båda hästarna jag hade där.

Ps. Jajjemänsan ni ser helt rätt på första bilden. Jag HAR klippt av mig mitt hår. Jag har bara hår till lite nedanför axlarna nu. Kommer bilder på det senare.

Hallå allihopa!

Äntligen helg :) Idag har jag varit ledig, hur skönt som helst! Igår jobbade jag ju tolv timmar och det var lite jobbigt faktiskt. Efter jobbet igår så åkte jag till Jhon och sov hos honom. Så idag har jag varit hos honom hela dagen och vi har inte gjort så mycket, kollat på en film och lite så. Sen nyss åt vi mat med hans släkt som är här.

Nu håller vi på och funderar på vad vi ska göra ikväll, träffa några eller bara vara hemma?

Mera snyggt från Ellos

Här kommer ett par, enligt mig, assnyga jeans från ellos. Vad tycker ni? :)

ps. för övrigt har hon jäkligt snygg stil tycker jag :)

Smyckeskrin

Det är något som står högty på min lista just nu. Ett smyckeskrin där jag kan lägga alla mina smycken så att dom håller sig fina och fräscha. Just nu ligger allt huller om buller och lite hänger på en sån där hand för smycken. Men det är ingen bra lösning. Någon som vet något bra ställe där det finns fina bra stora smyckeskrin? :)

Snyggt till i höst

Satt och tittade i elloskatalogen på jobbet och hittade två jackor för hösten som jag inte sjukke tacka nej till.

Vad tycks?

Jobba och slita

Ja, det ska jag göra hela sommaren! Minsann! Men det är bra, då blir jag rik :) Hehe! Igår jobbade jag hela dagen, och idag jobbade jag halva. Nu är jag med Jhon och vi har precis ätit middag och badat. Snart börjar en film på TV som vi ska se och ha lite myskväll :) Imorgon ska jag jobba igen.

Min familj är hos mina släktingar nu så jag är hemma själv. Så Jhon ska vara hos mig så mycket som möjligt :)

Idag när jag var på jobbet satt jag och tänkte på bloggen. Jag kom fram till att jag saknade att blogga sådär mycket som jag gjorde förut. Det var så roligt. Men nu gör jag de inte alls mycket längre. Det är däremot väldigt tråkigt. Skulle vilja ha tillbaka den tiden då jag bloggade massa.

Nu ska vi förbereda för den där filmen vi ska se på :) Hadet bra allihopa! :)

Hejsan hoppsan!

Åh så skönt det är med sommar, jag älskar sommaren! Dock så jobbar jag hela tiden den här sommaren :P Kommer inte att ha ledigt alls. Men men, så kan det vara :p Jag blir rik iallafall :) Får ta vara på de dagar då jag är ledig :)

Idag har jag varit med Jhon, och nu ska vi snart sova. Jag ska nämligen upp och....jobba(!) imorgon :p Hehe! Nämen, de är bra att jobba :) Den här veckan komer jag jobba extra mycket, men det ger extra med pengar :)

Kursen jag var på gick jättebra och jag är nöjd med de betyg jag fick :) Det var riktigt roligt! Träffade några roliga människor där också som jag kommer ha kontakt med efteråt också :)

Igår var jag ute på O'learys. Det var nice :) Det var jag, Jhon, Zandrii och Martin. Asroligt :) Dock fick jag veta lite saker som var rätt konstiga. Får reda ut allt de senare.

Nu ska vi sova, jag kanske får massage innan, nice! :) Love massage!

Godnatt sötnosar :) Puss!

RSS 2.0