Mina vänner  About  Min Kalender Om Bloggen Outfits Mina vänner  About  Min Kalender Om Bloggen Outfits Mina vänner  About  Min Kalender Om Bloggen Outfits Mina vänner  About  Min Kalender

Grymt snygg väska

Den här väskan skulle jag verkligen VERKLIGEN vilja ha. Den är så grymt snygg. Älskar färgerna och allting! Mycket vacker.
image39

Studentklänning

Okej, jag vet inte om jag ens tycker att det är kul det här med studentklänning. Jag vill så gärna hitta en som jag tycker är perfekt, men det kommer jag ju inte att göra. Jag vet exakt hur jag vill att den ska se ut och jag önskar så innerligt att jag kunde sy. Men det kan jag inte. Så jag får vackert gå och köpa en färdig klänning, och jag har kikat runt. Men jag hittar ingen som är som ajg vill ha den. Däremot hittar jag några jag gillar vissa delar av. Här kommer några:

    

Desa är ganska fina, dessvärre har alla något litet fel var. Hur trist som helst.

Hey Guys

Nu skriver jag lite här igen. ;) Nästintill rutin nu ju ;) Nä, skoja ;)

Igår kväll fick jag en rolig nyhet! :) Den 18:de maj ska jag tävla. Division 3, dressyr. Lagtävling. Det ska bli jätteroligt. Det blir min första tävling jag åker iväg på. Ska få ta med mig Majken och så, det blir hur kul som helst :) Jag är ganska nervös måste jag dock säga, har ju inte varit iväg sådär innan :p

Jag hoppas att Camilla ska följa med mig, det skulle vara kul om hon gjorde det, jag frågade henne idag och hon sa att hon kanske skulle det :) Vi får se.

Idag ska jag göra mig lite iordning inför imorgon, fixa naglar och sånt där :) Vi har ju nämligen mösspåtagning imorn! Ska bli kul :)

Ojoj, nu var det längesen

Gud vad dålig jag är. Säger till er att jag ska börja med min blogg igen och allt, och sen gör jag det i en vecka typ och sen är det slut. Bra gjort Sandra, hoppas jag är nöjd med mig själv :p Nej, det är jag inte :p Men nu ska jsg skriva lite ibland, när jag känner för det. De senaste dagarna har jag faktiskt loggat in på bloggen flera gånger om dagen men inte skrivit något, för de har känts så dumt :p

Men nu ska jag kanske köra igång då. Skriva ltie då och då. Det är väldigt mycket på g nu, håller ju på och tar studenten nu ju. Så på onsdag är det mösspåtagning, kommer förhoppningsvis upp lite bilder på bloggen från den då :)

So long!


RSS 2.0